GLADOVANJEM DO ZDRAVLJA PDF

Gladovanje-najbolji put do zdravlja download video to MP3 or MP4 format in a few minutes, fast and easy to use!. Genadij Petrovič Malahov is the author of Gladovanje ( avg rating, 5 ratings, 0 reviews), ČIŠĆENJE ORGANIZMA ( avg Osnovne zapovesti zdravlja. Gladovanje je metoda prirodne terapije. vec r o d e n a m a j k a. a drugi. bez n a r u s a v a n j a zdravlja e k s p e r i m e n – vise duplji 25°C.

Author: Juhn Vudal
Country: Dominican Republic
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 28 April 2012
Pages: 393
PDF File Size: 9.59 Mb
ePub File Size: 8.71 Mb
ISBN: 133-5-90029-557-1
Downloads: 7900
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faudal

Za ovo vreme privikavanja popravio sam se kilograma. Metode povecanja ljudske bioenergije i zdravljx – kretanje, gladovanje, disanje i vodena terapija. Vreme je da to bukvalno shvatite. Pre posta telo valja zdravlua postepeno smanjujuci jacinu i kolicinu hrane, zatim postiti, a po zavsetku posta postepeno se vracati isto dana koliko je zdrav,ja i priprema na uobicajnu hranu. Sa druge strane gladovanje je dobro za smanjenje tezine i detoksikaciju tela ali ne za lecenje.

Moze se piti limunov sok kao i biljni cajevi nana, zeleni caj. Cilj toga jeste da i ono postane bezvredno, jer im zdravo dete ne donosi profit. Lidija Gajski – Slepo poverenje u medicinske autoritete treba napustiti. Onaj ko se odluci treba da procita neku literaturu o tome a meni se cini da je metoda tj kniga ‘gladovanje po Malahovu’ najbolja za to.

  COVEK U VISOKOM DVORCU PDF

Nova biologija – predavanje. Pasterizacija pretvara mleko u otrov. Volela bih da svi koji su negativno komentarisali metod oprobaju na di. Shopbop Designer Fashion Brands.

Meni je gladovanje po 24, 36 i 48 sati zaista pomoglo i spasilo me je od cira na zeludcu!

Postoji onoliko koliko je nesvesno sprovodimo. Jako je vazni tokom gladovanja vrsiti zeravlja tim cinom izbacujemo otrove koje organizam dovlaci u debelo crevo.

Pedofili nastavljaju gde su LGBT stali. Filteri su prilicno skupi.

Similar authors to follow

Deci se ipak daju manje doze, do 2 grama. Oboljenja kicme profilaksa i lecenje. Ja sam gladovao do sada 5x i to prvi put 3 dana bez hrane i vode, drugi put 7 dana bez hrane sa vodom, treci i cetvrti put 14dana bez hrane i sa vodom i peti put 21 dan bez hrane sa vodom. Destrukcija gladovanjrm negativnost koju vidimo svuda u svetu nije ni normalno ni prirodno stanje. To je samo po sebi dokaz da ta nauka nije u redu sama sa sobom.

JJa nisam bio bolestan vec sam gladovao radi ciste zelje bladovanjem se ocistim fizicki i duhovno i razbijem tu dilemu dali je gladovanje stetno zravlja korisno. Alkalizirajte ili umrite – Dr. Meso jedem ali takodje sa salatom ali ne sa hlebom ili krompirom.

Hleb ako jedem onda samo sa povrcem ,medom itd.

  EARL SWOKOWSKI CALCULO CON GEOMETRIA ANALITICA COMPLETO PDF

Genadij Petrovič Malahov (Author of Gladovanje)

Najnoviji dokumentarac hladovanjem chemtrailsima u produkciji Michael J. Sigurno ne zbog boljeg ukusa. Sta da vam kazem, svaki put je bilo drugacije Zato je najbolji odgovor na problem homoseksualnih prava i sloboda dati im sva prava i slobode osim braka i usvajanja dece, a istovremeno strogo zabraniti svaku homoseksualnu propagandu, posebno prema deci.

SOJA – malo slabije reklamirani otrov. I to je sva ishrana.

Gladovanje-najbolji put do zdravlja download

Ne smrdi kao nekada i ima svetlo braon nijansu-izgleda veoma zdrava stolica. Do og dana sam skidao ponekad 1 kg a nekad 0,75 kg. Rekao bih da sam se oslobodio raznih zagadjenja. Popularity Popularity Featured Price: U medjuvremenu sam poceo da posecujem teretanu i zdravlma da kazem da mi ide veoma dobro.

Mala ispravka teksta u knjizi: To u prirodi ne postoji.

Korupcija u farmaceutskoj industriji. Corporate Crime in the Pharmaceutical Industry. Malahov je u pravu!

To bi bilo protiv prirode i opstanka vrste. Kondicija na mestu ,kao i figura koja je daleko lepsa nego pre gladovanja. Preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem.